Selecteer een pagina

Atamé

Natuurlijk mooi met Atamé lotion

Atamé is een huidverzorgingstonic, samengesteld uit zeer werkzame, plantaardige stoffen. De zuiverheid betekent dat deze producten door iedereen gebruikt kunnen worden. Atamé veroorzaakt geen allergische reacties en bevat geen conserveringsmiddelen die vaak irritatie teweeg brengen. Het product is geschikt voor vrouwen en mannen, voor jonge en oudere huiden. Je mag deze producten zo vaak gebruiken als je wilt. Veelvuldig gebruik is nooit schadelijk; integendeel het verhoogt juist de werking ervan.

Er bestaan 3 varianten voor doelgerichte toepassing en de aanpak van huidaandoeningen met Atamé is heel eenvoudig. Het is raadzaam om, vooral in het begin van het gebruik, geen crèmes te gebruiken zodat de poriën niet verstopt raken door de loslatende huidcellen.

Je gebruikt slechts één product!

 

 

 

Atamé tonic speciaalHautpflege_Tonic_Spezial_klein

Atamé Speciaal is voor de huid met jeugd-puistjes. Atamé Speciaal reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert talgafscheiding. Onzuiverheden en meeëters verdwijnen terwijl de talgklieren niet geactiveerd worden en de huid niet uitdroogt. Atamé Speciaal werkt verzorgend, preventief en beschermend en normaliseert de zuur- en vochtigheidsgraad van de huid. Bij een sterk verontreinigde huid gebruikt u Atamé Speciaal in het begin van de behandeling drie maal per dag.

 

 

Atamé tonic aktiefHaut_Aktiv_Tonic_Forte_klein

De variant Atamé Aktief bevat de meeste werkstoffen en is toegespitst op een extra intensieve werking. Erg geschikt voor ernstige, hardnekkige en/of lang bestaande onzuiverheden. Daarnaast behandelt Atamé Aktief vetpuistjes op nek, rug en schouders en gaat spierspanning tegen. Atamé Aktief gebruikt u in het begin drie maal per dag en als de huid gestabiliseerd is twee maal per dag of ’s avonds in combinatie met Atamé Sensitief of Speciaal.

 

 

Atamé hoort niet alleen bij probleemhuiden. Het werkt ook perfect als dagelijkse dieptereiniging voor een normale huid. Het product kan op die manier met allerlei andere producten gecombineerd worden. Maar Atamé biedt nog méér mogelijkheden.

Zo geeft krachtig wrijven met Atamé Aktief verlichting bij gespannen spieren in nek en schouders.

Verder is Atamé zelfs als aftershave te gebruiken.

Atamé heeft het zuiverende, helende en kalmerende werking dat verlichting geeft bij vele kleine ongemakken.

Atamé Tonic Sensitief     100 ml  €34,00
Atamé Tonic Sensitief     250 ml  €65,00
Atamé Tonic Sensitief     500 ml  €110,00

Atamé Tonic Speciaal     100 ml  €34,00
Atamé Tonic Speciaal     250 ml  €65,00
Atamé Tonic Speciaal     500 ml  €110,00

Atamé Tonic Aktief          100 ml  €34,50
Atamé Tonic Aktief          250 ml  €69,00
Atamé Tonic “AM” Aktief 250 ml  €72,50