Selecteer een pagina

Phyto5 producten

Schoonheid is gezondheid zichtbaar maken

De producten van PHYTO5 worden geproduceerd in Zwitserland uit hoogwaardige, natuurlijke bestanddelen zoals klei, algen, plankton, mineralen (sporenelementen) en essentiële oliën.

Deze producten voor gezicht, hoofdhuid en lichaam zijn ontwikkeld vanuit een unieke filosofie:

Omdat ons lichaam niet alleen materie is maar ook energie, verzorgen en herstellen de producten niet alleen ons lichaam maar brengen zij ook balans in onze energiestroom en vullen deze weer aan.

Het assortiment PHYTO5 producten is gebaseerd op de 5 Elementen van de traditionele Chinese geneeswijze:

Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.

De producten zijn ontwikkeld om de holistische, natuurlijke balans in het lichaam te herstellen en te behouden.

PHYTO5 bestaat uit 5 verschillende lijnen, elk gericht op een bepaald huidtype. Bovendien zijn zij in harmonie met de energie van ieder seizoen.

5elements-line

Uw huidtype, lichaamsbouw, uw energetisch bioritme of het seizoen, bepalen welke producten en behandelingen het beste bij u passen. Het doel is de mens als geheel te behandelen.

De Phytobiodermie behandeling richt zich op zichtbare huidproblemen, zoals rimpels, acne, droge huid en cellulitis, maar ook op reflexzones, meridianen, acupunctuurpunten en energiestromen.

Wanneer de circulatie van energie in uw lichaam uit balans is, verschijnen de esthetische problemen en versnelt het verouderingsproces.

Naast de gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages en pakkingen wordt er in de salon ook gebruik gemaakt van apparatuur om lymfatische en energetische drainages met lichttherapie uit te voeren.

01_algemeenVerzorgingsproducten:

  • Phyto5 5 elementenserie
  • Algemene producten
  • Bio-ceuticals
  • Ageless La Cure
  • Phytocure voedingssupplementen