Producten

KRAEM

Producten

KRAEM

  HOLISTISCHE HUIDVERBETERING

  Holisme is afkomstig van het Griekse woord “holos”, wat “geheel” of “allesomvattend” betekent. Alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je organen, spieren, gewrichten, maar ook aan je mentale gezondheid.

  Bij de behandelingen met KRAEM kijk ik dus niet alleen naar een specifiek deel van een huid of een huidprobleem, maar naar de totaalmens.

  Als zich in ons lichaam of leven een disbalans voordoet, dan kan dat ook invloed hebben op andere delen in ons lijf. Als je bijvoorbeeld veel en langdurig stress in je leven ervaart, dan kan dit voor eczeem zorgen. En bijvoorbeeld darmproblemen kunnen zorgen voor een onzuivere huid.

  De holistische werkwijze staat bij KRAEM centraal, omdat we op zoek gaan naar de oorzaak van een huidprobleem, of wat een huidverbetering in de weg staat.

   

  EERLIJK IS HEERLIJK

  Hiermee wordt bedoeld dat hetgeen je op je huid smeert, je eigenlijk ook zou moeten kunnen opeten. En dat (de oorsprong van) de ingrediënten van eerlijke afkomst en goede kwaliteit moeten zijn.

  De huidverzorgingsproducten van KRAEM zijn opgebouwd uit hoogwaardige plantaardige biologische oliën en vetten, elk met een hoge concentratie aan essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen.

  Iedere productlijn bevat zijn eigen unieke combinatie van meerdere oliën en vetten met hoge concentraties vetzuren. Dit maakt het product krachtiger in werking, in opname en in houdbaarheid.

  Vetzuren zijn de basis van een gezonde huid, om precies te zijn van een gezonde lipidenlaag op onze huid.

  Zijn er tekorten, dan raakt de lipidenlaag verstoort. Er ontstaan scheurtjes, de huid droogt uit, ontstekingen en roodheden ontstaan, etc. Ieder huidbeeld heeft zijn eigen specifieke behoefte aan de juiste combinatie aan vetzuren om gezond te kunnen functioneren of om weer gezond te worden.

  Om het specifieke tekort (hetgeen bij iedereen anders is) weer te kunnen aanvullen maak ik gebruik van toegepaste kinesiologie in de vorm van spiertesten.
  Middels de kinesio-test kan ik de juiste combinatie aan vetzuren en dus de juiste producten bij je persoonlijk uittesten. Dit maakt mijn behandel- en productadvies aan jou uniek en sluit ik op deze manier allergische reacties uit.

   www.kraem.nl

   

   

  Openingstijden

  MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG
  9:00 uur – 21:00 uur

   

  AFSPRAAK
  We werken uitsluitend op afspraak

  Onze nieuwsbrief