Kleurenmasker

Kleurenmasker

De huid is het grootste sensibele orgaan dat aan alle lichtinvloeden van buiten wordt blootgesteld.

De huid moet ook die invloeden, prikkels verwerken die wij niet kunnen zien, horen, voelen. Het gezicht is te vergelijken met een seismograaf, die de innerlijke toestand, de innerlijke vreugde of kwaadheid, kracht, depressie, angst – simpelweg ieder gevoel – opslaat en zichtbaar maakt.

In het gezicht bevinden zich veel zones die opheldering geven over hetgeen de mens op dat moment bezig houdt. Schoonheid wordt niet uitsluitend bereikt door een gladde huid en een rozeachtige gelaatskleur – correcties die men meestal ‘aan de buitenkant’ kan toepassen.

Echte schoonheid komt van binnen uit en kan zich alleen ontwikkelen als de mens de optelsom van zijn ervaringen, zijn instelling ten aanzien van het leven heel algemeen ook naar buiten vertaalt en ‘uitstraalt’. Iemand die straalt, uitstraling heeft, is mooi!

Om deze uitstraling van binnenuit gaat het bij de toepassing van het kleurenmasker. Het hele gezicht maakt er deel van uit. Door de combinatie van reflexzones en therapeutische toepassing van kleuren kunnen onbewuste processen bewust gemaakt worden – zonder psychologische of andere therapeutische maatregelen toe te passen. Personen die behandeld werden ervoeren de 10 minuten die het strijken van het kleurenmasker op de huid van het gezicht duurt als zeer aangenaam en uiterst ontspannend. En deze ontspanning heeft niet alleen betrekking op het gezicht, maar op het hele lichaam!

Openingstijden

MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG
10:00 uur – 22:00 uur

 

AFSPRAAK
We werken uitsluitend op afspraak

Onze nieuwsbrief