Massages

Chinflex® wellness massage

Wellness is een samenvoeging van de woorden well(being) en fitness. Wellness is vooral het zoeken naar een balans, zowel geestelijk als lichamelijk, in een hectische maatschappij. Na een wellness behandeling voelt men zich ontspannen, vitaal en zonder zorgen.

Stress kan nl. voor veel klachten en ziektebeelden zorgen en dit kan voorkomen worden met een heerlijke Chinflex® wellness behandeling.

Chinflex® wellness massage

totaal ervaring

 

Een Chinflex® wellness bestaat uit het masseren van zowel meridianen, acupunctuurpunten en reflexzones. Hierbij worden de schouders, hoofd, gezicht, handen, armen, onderbenen en voeten gemasseerd. Door deze massage ontstaat er snel een gevoel van welbevinden en ontspanning.

 

Er wordt gestart met een heerlijk voeten-kruidenbad. Dit ontspant, trekt vermoeidheid uit het lichaam, stimuleert de spijsvertering en de doorbloeding en vitaliseert. Tijdens het voetenbad worden nek, schouders, bovenrug en hoofdhuid gemasseerd, afgesloten met een massage met warme stenen.

 

Na het drogen van de voeten ga je liggen op de massagetafel. Nu worden gezicht, handen, armen, onderbenen en voeten uitgebreid gemasseerd. Er wordt zo weinig mogelijk gepraat zodat je je volledig kan overgeven aan de massage en de wellness ervaring.

 

De dagen na deze massage is het goed om wat meer water te drinken zodat de eventueel vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Openingstijden

MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG
10:00 uur – 22:00 uur

 

AFSPRAAK
We werken uitsluitend op afspraak

Onze nieuwsbrief