5 elementen

5 ELEMENTEN

Schoonheid krijgt een andere dimensie

Er zijn veel cosmeticaproducten die gericht zijn op een specifiek huidprobleem. Naar mijn mening is een mens echter te individueel om via deze algemene zienswijze behandeld te worden.

 

Dat is ook de reden dat ik in mijn salon op een holistische manier werk met biologische verzorgingsproducten i.c.m. kleur en licht (-olie). In mijn salon wordt iedereen als een individu benaderd en vinden behandelingen plaats in alle rust en zijn ze niet alleen gericht op de verzorging van uw huid maar tevens op een gevoel van algehele gezondheid en ontspanning.

Al duizenden jaren geleden hebben de Chinezen een synthese gemaakt van wetten van hemel en aarde. Daaruit blijkt dat wij allen gelijk zijn, maar anderzijds ook totaal verschillend. De oude Chinezen hadden hun leven geheel aangepast aan de door hen omringende elementen, het ritme van de natuur. Al snel werd duidelijk dat onze huid niet alleen maar een “verpakking” is van het lichaam maar dat het net als de wereldbol een netwerk is van energiebanen. Bij mensen en dieren praten we dan over meridianen.

De Chinese theorie over Yin en Yang, het Bioritme en de leer van de 5 elementen, Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water schetsen een stroom en uitwisseling van energie door ons lichaam. Als het energiepatroon in ons lichaam niet in balans is zal ons lichaam waarschuwingssignalen gaan uitzenden die in onze huid, dus ook in de reflexzones in het gezicht, zichtbaar worden. 

Door op deze manier naar de huid te huid te kijken kan iedere klant volgens zijn of haar specifieke huidproblemen verzorgd worden.

Doe de test

Kruis alle punten aan waar u zich in herkent

Met deze test kan uw professional bepalen wat voor u de ideale producten zijn voor thuisverzorging. De kruisjes die u plaatst worden daarna gelinkt aan de reflexzones van het gezicht en/of lichaam.

Openingstijden

MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG
9.00 uur – 21:00 uur

 

AFSPRAAK
We werken uitsluitend op afspraak

Onze nieuwsbrief