5 elementen

5 ELEMENTEN

Schoonheid krijgt een andere dimensie

Er zijn veel cosmeticaproducten die gericht zijn op een specifiek huidprobleem. Naar mijn mening is een mens echter te individueel om via deze algemene zienswijze behandeld te worden.

Dat is ook de reden dat ik in mijn salon werk met de verzorgingsproducten van Phyto5. In mijn salon wordt iedereen als een individu benaderd en vinden behandelingen plaats in alle rust en zijn ze niet alleen gericht op de verzorging van uw huid maar tevens op een gevoel van algehele gezondheid en ontspanning.

Al duizenden jaren geleden hebben de Chinezen een synthese gemaakt van wetten van hemel en aarde. Daaruit blijkt dat wij allen gelijk zijn, maar anderzijds ook totaal verschillend. De oude Chinezen hadden hun leven geheel aangepast aan de door hen omringende elementen, het ritme van de natuur. Al snel werd duidelijk dat onze huid niet alleen maar een “verpakking” is van het lichaam maar dat het net als de wereldbol een netwerk is van energiebanen. Bij mensen en dieren praten we dan over meridianen.

De Chinese theorie over Yin en Yang, het Bioritme en de leer van de 5 elementen, Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water schetsen een stroom en uitwisseling van energie door ons lichaam. Als het energiepatroon in ons lichaam niet in balans is zal ons lichaam waarschuwingssignalen gaan uitzenden die in onze huid, dus ook in de reflexzones in het gezicht, zichtbaar worden. Voor mij is dan ook de keuze om met Phyto5 te werken vanzelfsprekend als het gaat om deze unieke individuele benadering van mijn klant.

Iedere klant wordt volgens zijn of haar specifieke problemen verzorgd. Zo zal ik tijdens de behandeling rekening houden met de seizoenen, de vijf elementenleer, de reflexzones in het gezicht, bioritme etc.

Doe de test

Kruis alle punten aan waar u zich in herkent

Met deze test kan uw Phyto5 professional bepalen wat voor u de ideale producten zijn voor thuisverzorging. De kruisjes die u plaatst worden daarna gelinkt aan de reflexzones van het gezicht en/of lichaam.

De huidverzorgingsproducten van Phyto5 werken diep energetisch en bestaan uit hoogwaardige bestanddelen die uit de natuur komen zoals klei, algen, plankton, sporenelementen mineralen, plantaardige en hoge concentraties etherische oliën. Uniek binnen de Phyto5-behandeling is o.a. het 5-elementenmasker, ook wel 5-kleurenmasker genoemd, een masker dat per reflexzone zijn specifieke werking heeft. Dit alles werkt diep energetisch en brengt, in combinatie met acupressuur en chromatherapie (kleurentherapie), de energie in de meridianen weer in evenwicht.

De verzorgingsproducten stimuleren en tonifiëren de huid en het weefsel en geven zo de juiste vibraties terug, waardoor afvalstoffen worden losgelaten. Deze afvalstoffen worden middels een lymfedrainage afgevoerd. Bovenstaande bestanddelen in combinatie met de individuele behandeling werken bevorderend om de energie doorstroom in de meridianen weer in balans te krijgen.

De individuele werkwijze met Phytobiodermie is een werkwijze die in alle opzichten uniek te noemen is. Maar of u nu kiest voor harsen, een ontspannende massage of de Phytobiodermie-behandeling.

U bent van harte welkom in mijn salon.

Openingstijden

MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG
10:00 uur – 22:00 uur

 

AFSPRAAK
We werken uitsluitend op afspraak

Onze nieuwsbrief