Massages

Hot & ColdStone Massage

De Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtegang “Geest, Ziel en Lichaam zijn één”.

De stenen zijn Basalt (gestolde lava) want dit houdt de warmte langer vast en geeft deze op een natuurlijke wijze aan het lichaam door.

De stenen zijn afkomstig bij Hawaï uit zee en zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, waarna ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen en waardoor ze mooie ronde gladde vormen hebben gekregen. De Indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen aarde, wind, water en vuur en ze worden door hun uit de rivier beddingen gehaald en ingezegend met de vier windrichtingen.

Bij een Hot & Coldstone massage wordt de warmte die door de huid, spieren en buitenste organen is opgenomen en voor extra doorbloeding heeft gezorgd, door de koude stenen weer afgekoeld en word de overbodige warmte van de huid ‘afgespoeld’.

De poriën trekken weer dicht en het verwarmde bloed stroomt op volle kracht naar de rest van het lichaam. Dit geeft een prettig en verfrissend gevoel.

 

Andere effecten zijn: een verhoogde stofwisseling, diepgaande ontspanning, mooiere teint, betere spijsvertering, intensieve ontgifting en een direct voelbaar hoger energieniveau.
Hot & Coldstone massage is een zeer opbouwende manier om spanning en stress in het lichaam te ontladen, pijn te verlichten (R.S.I.-klachten, artrose, spierkrampen) en het welzijn te verhogen.

Openingstijden

MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG
10:00 uur – 22:00 uur

 

AFSPRAAK
We werken uitsluitend op afspraak

Onze nieuwsbrief