Geef een glimlach cadeau!

geef een glimlach cadeau

Op 5 oktober doe ik mee aan de Look Good Feel Better dag ‘Geef een glimlach cadeau’. Ik geef dan belangeloos behandelingen aan mensen die kanker hebben of hebben gehad en aan mensen die het verdienen om een verwenbehandeling te krijgen. Hierbij krigt u als vaste klant de mogelijkheid om een dierbare een verwenbehandeling cadeau te geven en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Hoe werkt het?

Kent u iemand die kanker heeft (gehad) of kent u iemand anders die een verwenbehandeling verdient? Koop dan een cadeaubon t.w.v. € 25. Voor dit bedrag krijgt uw dierbare een verwenbehandeling van ongeveer een uur waarbij ik ook vertel hoe hij of zij thuis het beste de huid kan verzorgen. Nadat u hebt aangegeven een dierbare te willen verrassen, ontvangt u na het betalen van € 25 van mij een cadeaubon met een unieke code erop. Het volledige bedrag gaat naar de stichting Look Good…Feel Better.

Over Look Good Feel Better

Stichting Look Good…Feel Better stelt alles in werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging. De stichting organiseert in samenwerking met 445 vrijwilligers, workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren hoe zij hun huid het beste kunnen verzorgen en zichzelf kunnen opmaken. Veel vrijwilligers zijn schoonheidsspecialisten die trainingen volgen om mensen met kanker ook in de stoel een (verwen)behandeling te kunnen geven.

Een dierbare verrassen?

Stuur dan vóór dinsdag 15 september een mail naar info@shsbalance.nl Met de opbrengst van deze fondsenwervende actie kan stichting Look Good…Feel Better de uiterlijke zorg voor mensen met kanker verder uitbreiden. Helpt u mee?

Om deze behandelingen goed uit te kunnen voeren houd ik mij aan een protocol opgesteld door Look Good…Feel Better.

Hartelijke Groeten,

Willemien.