herfst 2012

De herfstperiode

Na de zomer breekt nu de tijd aan van voorbereiding en overgang naar de winter. De energie is zich langzaam aan het terugtrekken in de aarde. De bladeren verdrogen en vallen van de bomen. Het is herfst, duidelijk te zien aan de verandering van kleur in de natuur. Bij de mens wordt de huid droger.
De longen en dikke darm zijn gevoelig voor droogte en zullen in deze periode extra verwend moeten worden.

De overgang naar de winter, de tijd om los te laten
De afvalstoffen die in de zomer in het lichaam zijn opgeslagen en onvoldoende afgevoerd zijn kunnen de darmen vervuilen en daardoor de weerstand verminderen. Door nu een reinigingskuur te nemen reinig je het lichaam en verhoog je de weerstand waardoor vermoeidheidsklachten afnemen of voorkomen kunnen worden.

Phyto5

Advies voor thuisbehandeling wallen of donkere kringen rond de ogen 
Voor een frisse ochtendstart met direct resultaat vermindert het Metaal masker perfect vochtwallen als sneeuw voor de zon door haar ontzwellende werking.
Maar dit is niet voldoende om de oorzaak weg te halen. Breng hiervoor  ‘s avonds een paar druppels Phyt’ether Water aan met daaroverheen gelijk het Water masker voor daadwerkelijke verbetering.

Voor een optimaal hydraterend resultaat om de gure herfstperiode goed door te komen:
Extreme Hydrating Cream i.c.m. de Phyt’ether Metaal of Phyt’ether Water.
Aanvullend productgebruik: 1 tot 2 x per week de Marine Face Peeling + Moisturizing Gel Mask

Actie September/ Oktober Phytocure Feel Good 60 tabl van € 24,95 voor € 22,50

Langdurige, negatieve stress is gevaarlijk en kan ernstige gezondheidsschade veroorzaken aan het immuunsysteem. De schade wegens een teveel aan cortisol (=stresshormoon) bestaat uit een verminderde functie van geheugen en concentratie, een negatieve invloed op stemming en slaap en kan chronische vermoeidheid veroorzaken. Door de aantasting van het immuunsysteem neemt de afweer tegen toxines af.

  • geeft stress geen kans
  • optimale energie bij drukke werkzaamheden
  • Bevordert de innerlijke rust en is zenuwversterkend
  • Helpt bij spierkrampen en trillende oogleden

Download hier de technische sheet (bijsluiter Feel Good) en de indicatiewijzer voor een juist advies.

 

Mineral care

SPA SERENE BODY SORBET  200 ml € 17,95
De Body Sorbets van Spa Serene zijn heerlijke frisse body creams, die ervoor zorgen dat de huid zijdezacht aanvoelt en voorkomen dat de huid vocht verliest.
Belangrijkste ingrediënten zijn: Hydrogenated Coconut Oil, Cera Alba (bijenwas), Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate.

 

EXTRA RICH CREAM  50 ml van € 39,50 voor € 35,55 (t/m 31 oktober 2012)
Extra Rich Cream zorgt voor intensieve hydratatie en herstel van de huid. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en de uitdrogende werking van UV stralen, wind en vervuiling. Voorkomt rimpelvorming en vroegtijdige veroudering van de huid.
Actieve ingrediënten als o.a. Vitamine A, Mango Seed Butter, Avocado Oil, Allantoin, Borage Seed oil en het algenextract Polymarine zorgen ervoor dat de natuurlijke vochtbalans van de huid wordt beschermd, de celvernieuwing gestimuleerd, het weerstandsvermogen verhoogd en huidveroudering tegen gaat.

 

Massage – nieuw!

Chinflex® wellness massage – totaal ervaring
Een Chinflex® wellness bestaat uit het masseren van zowel meridianen, acupunctuurpunten en reflexzones. Hierbij worden de schouders/hoofd/gezicht/handen/armen/onderbenen en voeten gemasseerd. Door deze massage ontstaat er snel een gevoel van welbevinden en ontspanning.
Incl. Chinese voetenbadkruiden: € 57,50

Voor extra informatie bekijk flyer over de Chinflex® wellness massage.

Je ziet, er zijn weer vele mogelijkheden om jezelf op te peppen en voor te bereiden op de winter die naast koude dagen ook weer veel gezelligheid zal brengen.

Ik hoop je weer gauw te zien in de salon.

Warme groeten,
Willemien.