Alles voor je handen en heerlijke producten voor thuisbehandeling

Hydrateer je handen!
Orange Juice Hand Cream Naobay  100ml € 10,50

Handcrème speciaal ontwikkeld met Shea Butter om de handen gehydrateerd te houden. Extracten van Sinaasappels, Kamille en Aloë Vera zorgen voor zachte, gerevitaliseerde handen en helpen de huid regenereren. Verzacht de nagelriemen een dringt goed in de huid zonder vettig aan te voelen.   

Reinig!
De reiniging is eigenlijk wel de belangrijkste stap wanneer het gaat om het zorgen voor een gezonde huid.  

Detox Foam Cleanser 150ml € 9,80

Een oxygenererend reinigingsritueel om de hardnekkigste onzuiverheden te verwijderen en de huid in evenwicht te brengen. Aanbevolen voor de huid die behoefte heeft aan een dieper gevoel van reiniging.    

Srub!
Verwijder dode huidcellen, stimuleer de bloedsomloop en zorg ervoor dat je verstopte poriën geopend worden.


Detox Moisturizing Facial Scrub  100ml € 13,50

Een fruitige en romige milk met abrikozenpitdeeltjes die de huid zachtjes exfoliëren, zonder spanning te veroorzaken, het verwijdert dode cellen, elimineert dagelijkse onzuiverheden en stimuleert de vernieuwingscyclus. Aanbevolen voor alle huidtypes.


Finishing Touch
’s Nachts is het herstelwerk aan de huid tweemaal zo intensief als over-
dag. Tussen elf uur ’s avonds en drie uur ’s morgen delen de cellen zich
acht keer sneller. Gifstoffen worden afgevoerd, vetten aangemaakt en devochtbalans hersteld. Daarnaast is de huid ’s nachts ook ontvankelijker
voor werkstoffen.  

Detox Rich Nourishing Cream 50 ml € 22
Een volledige combinatie van voedende biologische oliën en sheaboter
om de huid diep te voeden en te herstellen. Aanbevolen voor de huid diebehoefte heeft aan de sensatie van een diepe voeding in de huid.


Boost!

Green Clay Mask Wood van Phyto5  100ml € 42,00 is een energetisch werkend gezichtsmasker. Bevordert de energiestroom in de spieren van het gezicht en bestrijdt talg en comedonen (mee-eters). De vibratie van de kleur geeft een subtiele energiedoorstroming naar de organen.
Hout is het element van de lente. De lente is een seizoen van nieuw
groei. Wandel, werk en beweeg buiten. Luister naar de vogels en bewonder de natuur die weer ontwaakt. Lichaam: lever en galblaas.