Droogborstelen

 

AardeAarde

De zachte weefsels zoals de spieren en het bindweefsel worden gevoed door de Aarde-energie. Dit houdt ze stevig, bevochtigd en soepel.

Aarde-energie zorgt voor een strakke huid en voorkomt verzakkingen en cellulite. Wanneer het steunweefsel sterk en soepel blijft, zijn de bloedvaten dat ook. Met een sterke Aarde-energie heb je minder snel last van blauwe plekken, aambeien, bloedneuzen, spataders en overmatige menstruatiebloedingen

borstel
Droogborstelen is een oeroude techniek om je bloedsomloop te verbeteren, afvalstoffen af te voeren en de huid soepel en stevig te maken en is als een massage voor je huid.

Deze borstel is geschikt om de huid te droog borstelen en  helpt om lymfe in beweging te brengen. zie onderstaand youtube filmpje waar dit goed te bekijken is. De borstel is a €5 verkrijgbaar in de salon

Het droogborstelen is ook zeer geschikt voor onderhoud van het borstgebied. Enkele tips hiervoor staan hieronder:

  1. Begin met de oorzaken weg te nemen zoals het niet of minder dragen van de bh..
  2. Droog borstelen doe je vóór dat je gaat douchen. Beweeg de borstel door de oksel naar het borstbeen toe en maak de beweging af door tussen de borsten door naar beneden te strijken. Herhaal dit ongeveer 4 keer. Strijk ook een aantal keren langs het sleutelbeen. Op de foto zie je hoe de lymfe over de borsten loopt.

lymfe borsten

  1. vermijd deo met aluminium Zorg voor een normale lymfe- en vochtbalans in de borsten en oksels. Dat betekent dat je geen deodorant met aluminium moet gebruiken. Aluminium is giftig en stopt het zweten. Er zijn prima biologische deo’s op de markt die het vocht opnemen zodat je niet naar zweet hoeft te ruiken.
  2. Tot slot: masseer regelmatig onder de douche je beide borsten, dat mag best stevig zijn. Op die manier breng je lymfe op gang en zorg je voor een afvoer van afvalstoffen. Wrijf als laatste richting de oksel om echt af te voeren.

http://borstonderzoekvoorjou.nl/