Het ritme van de seizoenen

de westerse wereld vergeten we er soms rekening mee te houden. We doen net alsof ze er niet zijn en rennen maar door. Maar als je je er aan overgeeft kan dat een boel opleveren.

De blaadjes komen vanzelf weer aan de bomen, daarmee relativeer je alles

4 seizoenen

Je kunt de seizoenen beschouwen als metafoor voor het leven. De kunst is om elk seizoen te omarmen, je er niet tegen te verzetten en mee te bewegen met het ritme van de natuur.

Een ritme van opkomst en neergang, van naar buiten treden en verstilling. Een tijd van zaaien, een tijd van oogsten en een tijd dat er misschien wel helemaal niets gebeurd. Doordat wij in het westen zo losgeraakt zijn van de natuur en de seizoenen, blijven we altijd maar doorgaan om onze doelen te bereiken.

Wanneer we leren om simpel mee te bewegen hebben we niet zo’n haast. Dan weten we dat na de winter altijd weer de lente komt. Dat we de winter kunnen gebruiken om naar binnen te keren en te aanvaarden wat niet veranderd kan worden.

Dus als het buiten weer eens regent, stormt of ijzelt, prijs jezelf dan gelukkig, doe de gordijnen dicht, steek een kaarsje aan en doe het rustig aan.

Slapeloosheid

Wie ergens gespannen over is, zich zorgen maakt of maar blijft malen kan vaak de slaap niet vatten. Een lichaamsmassage met Lavendelolie helpt om de aandacht uit het hoofd weg te trekken en heerlijk loom en ontspannen te worden. Een rug-of voetmassage is ook een goed alternatief of neem thuis een warm bad met bijv. Phyto5 badolie metaal (Ontspannende badolie. Ontspant en bevordert de aderlijke bloedsomloop (zware benen). Aanbevolen voor het slapen gaan. Hoofdbestanddelen Citroen, cipres, marjolein, tijm, ylang-ylang, lavendel, goudsbloem)

lavendel

Stress

Stress en spanning werken vaak als een vicieuze cirkel. Heeft het eenmaal vat op je, dan blijf je alles vanuit die houding benaderen en lijkt niets meer ontspannen te verlopen.

Twee gebieden waar je stress vaak voelt zijn de onderrug of het gebied tussen schouders en hoofd. Een massage van de onderrug of de nek en schouders kan wonderen doen om de spanning te doorbreken.

Een verwenmoment voor jezelf tijdens de wintermaanden

  • Phyto5 behandeling specifiek op water element (winter) en mineralen.
  • Xminerals anti-age behandeling

Wat deze heerlijke behandelingen inhouden lees je in de bijlage

 

 xminerals2

Prijslijst

Op de website is de nieuwe prijslijst al te vinden voor 2015. Hierop staan een aantal wijzigingen in de behandelingen en ook zijn er prijzen aangepast. Houd hier rekening mee.

Voor de feestdagen

Zoek je een origineel kadootje denk dan eens aan de Beautyvoordeelpas. Hiermee onderga je goedkoper of zelfs GRATIS een beautybehandeling door korting te krijgen bij meer dan 2300 webwinkels. Kijk hier hoe het precies werkt.

Speciale prijs t/m 31 december: Van € 6,95 voor € 5,95!beautyvoordeelpas

Eindejaarsgeschenkje

Tegen het eind van het jaar ligt er weer een leuk geschenkje voor je klaar.

Een deel van de opbrengst wordt door de ANBOS geschonken aan het goede

doel Look Good…Feel Better!

 lookgood

Tot slot

Vergeet niet om met een milde blik naar jezelf te kijken en je te verheugen op het eerste sneeuwklokje dat zijn kopje opsteekt tussen de dorre bladeren, in de wetenschap dat de lente er weer aankomt!

sneeuwklokje

Alvast hele gezellige wintermaanden gewenst.

 Warme groet,

Willemien.