Januari-februari 2014

 

Element Hout

element hout

Vanaf 5 februari verandert de energie al weer in de houtenergie. De energie van de galblaas en lever helpen ons om alles (rustig) uit te spreken en vooral niets op te kroppen. Houtenergie hoort bij het voorjaar en borrelt van ideetjes en activiteit. Tijd voor de grote schoonmaak in je huis, je hoofd en in je lijf. Help je lichaam zich te ontdoen van overtollige afvalstoffen die je in de winter hebt verzameld.

Download hier de Hout brochure.

 

Reset met Detox!

detox

Na de bourgondische decembermaand is het nu weer tijd om te resetten. De Detox van Phytocure is een krachtige en complete zuiveringskuur. Deze kuur is lekker én doeltreffend: je voelt je al snel frisser en fitter worden door de drainage en eliminatie van toxines. De ontgiftingskuur heeft een zuiverende werking op lever, blaas, nieren, maag en darmen en werkt extra intensief tijdens de Aarde-periode (18-1 t/m 4-2).

 

Waarom Vitamine D?

Vitamine D Liquid

– Ondersteunt je immuniteit

– Houdt spieren in goede conditie

– Versterkt je botten en gebit dankzij de verhoogde de opname van Calcium en Fosfor

– Verhoogt je algehele gezondheid en welzijn (winterblues, vermoeidheid, prikkelbaar-heid)

– Essentieel voor iedereen

 

Thee is gezond én goed voor de huid!

Mineral care SPA

Naast alle wetenschappelijk bewezen feiten dat groene thee goed voor je gezondheid is, is het ook nog eens heel goed voor de huid. Groene thee is rijk aan het krachtige antioxidant catechinen (EGCG). Deze antioxidant is vele malen krachtiger dan vitaminen A en E en versterkt de werking hiervan.

Groene thee heeft vooral een sterke werking tegen het huidverouderingsproces maar bestrijdt ook effectief acne. Groene thee is gezond, of je het nu drinkt of op je huid smeert. ;-)

Groene thee vind je terug in Mineral Care Spa.

 

Nieuw van ULTIMA Skincare

FIRMING & CLEANSING MASK

Ultima firming & cleansingmask

Een intensief reinigend en verstevigend masker, geschikt voor alle huidtypes. De samenstelling is gebaseerd op mineraalrijke Dode Zeemodder en de absorberende en detoxerende Franse groene Argile klei. Het masker verwijdert onzuiverheden en verfijnt de poriën. De toevoeging van Hyaluronzuur, groene thee-extract, en camu camu fruit voedt en remineraliseert de huid, beschermt de natuurlijke vochtbalans en laat de huid zacht, glad, comfortabel en ontspannen aanvoelen.

Inhoud: 50ml

Verkoopprijs: € 65,00

Gebruiksadvies:

Een kleine hoeveelheid aanbrengen en verdelen op een gereinigde huid. 8-10 minuten laten inwerken en vervolgens afnemen met lauwwarm water. 1-2 keer per week gebruiken