juni 2013

Ontdek de gezamenlijke kracht van Phyto5 en Phytocure!

Collageen is essentieel voor een mooie huid, een goede conditie van haar en nagels en het behoud van sterke botten en soepele gewrichten.

Naarmate we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen minder. Recente wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat BioSil de aanmaak van lichaamseigen collageen kan bevorderen. Het gepatenteerde en actieve bestanddeel ch-OSA® vermindert fijne lijntjes en rimpels, verhoogt de elasticiteit van de huid, verbetert het haarvolume en zorgt voor sterkere nagels en haar. Ook helpt het bij het behoud van sterke botten en soepele gewrichten. Om de BioSil producten te ondersteunen ontvangt u nu bij aankoop van 2x BioSil een Phyto5 Eyecream cadeau. Dit is een rijke, verstevigende crème voor de gevoelige huid rond de ogen. Het vermindert wallen, donkere kringen en vervaagt lijntjes en rimpels. De voedingssupplementen in combinatie met de oogcrème zorgt voor een geweldig resultaat.

biosil

Intensive Eyecare

Bij aankoop van 2x BioSil ontvangt u een Phyto5 Eyecream (á €43,50) cadeau

€80,90

…………………………………………………

Tip voor vaderdag

Lang verwacht en toch gekomen, MINERAL MAN CARE!

Het heeft even geduurd, maar het wachten wordt dan nu toch beloond met een geheel vernieuwde mannenlijn. De producten zijn niet alleen vernieuwd qua verpakking, maar ook qua samenstelling.

Mineral man

MINERAL MAN CARE omvat een holistische lijn van producten, verrijkt met weldadige mineralen uit de Dode Zee en krachtig hydraterende plantenextracten, die de mannenhuid de dagelijkse hydratering, voeding en kalmering bieden die deze nodig heeft.

MINERAL MAN CARE hydrateert, voedt en kalmeert.

Aftershave Balm

Deze lichte balsem is speciaal samengesteld om de huid te kalmeren na het scheren en om irritatie en roodheid te verminderen. Een rijke formule op basis van Aloë Vera-extract, Verbena- en Mint-extracten, die een verkoelend en verfrissend gevoel geven, Hyaluronzuur en Dode Zee mineralen.

Moisturizing Lotion € 27,50

Deze lichte, hydraterende lotion wordt snel door de huid geabsorbeerd, wat zorgt voor hydratatie en soepelheid. De formule heeft een aangenaam frisse geur. Verrijkt met Hyaluronzuur, dat de natuurlijke vochtbalans, elasticiteit en zachtheid van de huid behoudt, Aloë Vera-, Verbena- en Mint-extracten en Dode Zee mineralen.

Face Cleansing Gel € 25

Deze verfrissende reinigingsgel reinigt het gezicht en de hals op een milde wijze, terwijl de formule stoppels helpt verzachten vóór het scheren en overtollig vuil en talg verwijdert. Dit alles, zonder de huid uit te drogen. De rijke formule bevat Verbena- en Mint-extracten en mineralen uit de Dode Zee.

All in one Shampoo & Showergel € 19,75

Alles in één douchegel voor lichaam en haar, reinigt effectief, zorgt voor zijdezacht haar en een huid die van binnenuit straalt. Verrijkt met voedende en hydraterende mineralen uit de Dode Zee en Mint- en Verbena-extracten die de huid kalmeren en revitaliseren.

…………………………………………………

Stichting Na Maono in de maand juni:

In de maand juni is er op maandagmiddag de mogelijkheid voor een mindfulnessmeditatie bij Doortje van de Heuvel, Chinese yoga Veldhoven. 

https://sites.google.com/site/yogaveldhoven/

Dit betekent dat we na een inleiding en uitleg over de meditatie 20 minuten zitmeditatie doen, op een stoel of op een zelf meegebracht meditatiekussen of bankje. Daarna loopmeditatie en dan nogmaals 20 minuten zitmeditatie.

De lessen zijn afzonderlijk te volgen, dus je hoeft je niet voor de hele cursus op te geven.

Deze meditatie is voor iedereen toegankelijk, dus introducés zijn ook welkom.

De cursus wordt gegeven in wijkgebouw D’n Uitwijk, Wal 154 in Veldhoven.

Data: 10, 17 en 24 juni.

Tijd: 15-16 uur.

Kosten: vrijwillige bijdrage (richtlijn 5 euro of meer) de opbrengst gaat naar een leer-werkproject in Oeganda waar Veldhoven bij betrokken is. Voor meer informatie hierover zie bijlage.