Metaal (herfst)

We zitten nu midden in het Metaal (Herfst) seizoen waarbij iedere, door de zon, zee, zout en chloor aangevallen, zichzelf respecterende huid, smeekt🙏 om toevoeging van extra mineralen, hydratatie, zuurstof en het afvoeren van de afvalstoffen.

Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld het PHYTO5 kleimasker Metaal (White Clay Mask Metal)

Als Seizoenskuur: 💙14 dagen elke ochtend (voorkeur en bij weinig tijd anders ’s avonds) minimaal 10 minuten op het gezicht en de hals laten inwerken; dan afnemen met lauwwarm water en de (PHYTO5)dagverzorging aanbrengen (in een perfecte wereld😌: Metaallotion, Oligo5 spray, Ceresal Metaal, het Ageless Eye Serum en/of de Creme Contour des Yeux).

Na zo een zonnige periode is dit zeker aan te bevelen om de huid weer helemaal uit de zomerstand te resetten en een mineralenen werkstoffen boost te geven💪👌

Ga je nog met vakantie? Neem deze kuur dan ook mee (30 ml le Masque d’Argile: zie afbeelding) en geniet elke dag van dit heerlijke masker, want jij en jouw eigen huid verdienen het😉💫

Wist je dat: het Metaalmasker ook een fantastische wondhersteller is bij EHBO? Het bevordert snellere genezing bij wondjes en blaren. In een dikke laag aanbrengen met eventueel een pleister (anders wordt het zo’n kliederboel) totdat het genezen is. Hét ultieme ‘natuurlijke’ redmiddel bij EHBO tijdens uitstapjes voor kleine en grote mensen.

klei masker metaal 30ml