Nieuwflits december 2017

De energie van water in de natuur

Bij het element Water hoort het seizoen winter. Het is duidelijk dat de yinne energie overheerst met haar rust en donkere, koele elementen. Onzichtbaar voor ons heeft al het leven zich geconcentreerd in de oorsprong, diepe in de aarde. Nadat de natuur afscheid heeft genomen van al het overbodige, is al het essentiële teruggetrokken in de kern. In de zaadjes, de wortels en de knollen, waar het rust en bijtankt in afwachting van een nieuwe cyclus.

Stromend water is net als het winterweer: soms woest en soms zacht. Daadkrachtig zoekt het zijn weg en weet duidelijk waar het naar toe wil. Tegelijkertijd is water soepel en meegaand om zo bij dat het doel te kunnen komen, waar het vervolgens rust vind.

banner-oktober-479x221.

……………………………………………………………………………………………………

Adventskalender
Een paar dagen is hij er nog: de adventskalender van Jutta Koehler op facebook. Elke dag opent ze een deurtje en vertelt ze iets over een specifiek voedingsmiddel.5 elementen voeding.jpg

……………………………………………………………………………………………………

Perfect Cleansing milk en tonic

kadoset Perfect milk en lotion

 

 

 

 

 

Cleansing Milk: Anti-Aging reinigingsmilk voor alle huidtypes. Kalmerend en hydraterend, reinigt de huid diep op zachte wijze en bestrijdt huidveroudering.

Non-Alcoholic Tonic: voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Kalmeert en voorkomt huidveroudering. Speciaal geschikt voor couperose, rosacea of enige andere vorm van roodheid/ gevoeligheid.

Samen voor € 33

……………………………………………………………………………………………………

Ik heb onlangs een VLOW®-borstweefselbehandeling ondergaan.  

Deze behandeling heeft een verbeterde doorbloeding van het borstweefsel en het hele borstgebied tot gevolg.

Hierdoor kan ook het immuunsysteem het weefsel weer beter bereiken en kunnen oude toxinen (afvalstoffen) afgevoerd worden.

Met een VLOW®-borstweefselbehandeling wordt je borstweefsel gezond, zacht en soepel gemaakt, wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd en je krijgt meer inzicht en controle over de conditie van je borsten.

Mocht je hier ook interesse in hebben en er meer over willen weten kijk dan op www.borstonderzoekvoorjou.nl

……………………………………………………………………………………………………

Warme groet, Willemien.

beste voor 2018.jpg