nieuwsflits december 2014

Vind je harsen en/of epileren ook zo’n noodzakelijk kwaad maar je wilt er toch goed uitzien en laat het daarom regelmatig bijhouden in de salon?

Waarom dan niet een extra momentje voor jezelf en de huid een oppepper geven met een reiniging, scrub en een op je huid afgestemde crème als afsluiting? Dit geeft je direct een verzorgd gevoel!

Mini treatment – reinigen, epileren, harsen, dieptereiniging (scrub), zonodig verwijderen oneffenheden, verzorgende crème vanaf € 23,50

scrub + mud

 

Zoek je een methode om je huid daadwerkelijk te verbeteren maar ga je net zoals wij niet voor agressieve en invasieve methodes, dan is dit iets voor jou.

Je krijgt in ongeveer 4 weken, 3 uitgebreide behandelingen waarin we werken met lymfedrainage, chromatherapie,en we kijken naar jou persoonlijke bioritme waarbij de specifieke punten van veroudering aan bod komen.
Je krijgt van ons het verzorgingscoffret Age-less erbij voor een optimaal resultaat.
Deze complete kuur van behandelingen en verzorgingsproducten bieden we je aan voor €325 en starten in januari.
Hierna kun je heel goed het resultaat behouden door af en toe een losse behandeling te doen en ongeveer 2 keer per jaar buiten je normale verzorging het coffret te gebruiken.
De set is 100 procent natuurlijk en huidvriendelijk.                                                                       

Maar wat telt; het resultaat is fantastisch.

 ageless la cure

 

Speciaal geschikt voor de komende (winter-)maanden:

Krotonic Peel

Krotonic Peel

Een effectieve geconcentreerde peeling met de bijzondere toevoeging van Crotonic Acid, wat een  ontschilferende werking heeft op de hoornlaag en de onderliggende huidlagen stimuleert. Met als resultaat een jonge, gezonde en gladde huid.

Krotonic Peel kuur* voor een optimaal resultaat: 5 behandelingen met tussenpozen van 10-14 dagen. € 275 inclusief een verzorgend serum t.w.v. € 39,50

*boek nu alvast want in het voorjaar kan deze behandeling niet meer toegepast worden omdat de zon vermeden moet worden (minimaal 24 uur)

 

 

Fijne feestdagen en op naar een ontspannen en stralend 2015!

Warme groet,

Willemien.