Summerspecial Phyto5

Summerspecial aanbieding Phyto5:

cadeauverpakking
1x Oligo5 spray 50 ml + 1x Moisturizing Gelmask 100 ml met 10% korting in roze cadeauverpakking.

Deze zeer rijke Serumspray met essentiële sporenelementen vult de voorraad mineralen aan, waardoor de huid wordt gehydrateerd en de huidstofwisseling wordt gestimuleerd.

Resultaat: Een gezonde huid die straalt; geeft ook een extra boost aan het haar. Speciaal aanbevolen voor de huid die geleden heeft onder het gebruik van agressieve, chemische producten en behandelingen.

Haarverzorging: Hydrateert de hoofdhuid en maakt het haar zacht en glanzend. Hoofdbestanddelen Mangaan, kobalt, zink, magnesium, koper en algen.

Een optimale vocht- en mineralenbalans is essentieel voor een gezonde, elastische en heldere huid. Combineer de mineralenspray Oligo 5 met het Hydraterend Gelmasker voor een absoluut “Wow-jij-ziet-er-stralend-uit”-effect”

 

De huid, de zon, de zomer en Phyto5

summer2

Mooi bruin worden is het resultaat van een harmonieuze relatie tussen de zon en de huid. Phyto5 heeft een mooi gamma producten om verantwoord de zon in te gaan.

 

Cream Extreme Yang OE:

Sterk voedende crème, voor het gezicht en lichaam, die het gehele jaar door gebruikt kan worden als rijke zonnebrand creme.

• Door zijn voedende eigenschappen met Aloë, Shea Butter, Jojoba-olie, en Vitamine E.
• Bevat een natuurlijk mineralen filter met Titanium Dioxide: hoge brekingsindex en heeft UV absorberende eigenschappen. Is een uitstekende sunblocker die op een natuurlijke manier de huid beschermt tegen UVA,UVB en IR straling.

vakantie

Wij wensen je een fijne, veilige en ontspannen vakantie toe!