Verhoog je weerstand

Graag wil ik je attenderen op de volgende dingen die je kunt doen voor het verbeteren van je immuunsysteem:

Slaap voldoende en met dezelfde regelmaat: ga steeds op ongeveer hetzelfde tijdstip slapen. Ga ook ontspannen slapen: vermijd prikkels van TV of smartphone minstens een halfuur voor je gaat slapen. In een ontspannen modus gaan slapen verbetert je nachtrust en dan versterk je je zelfherstellend vermogen.

Drink veel water en warme gember thee of drink Ries Herbal tea met toevoeging van de Herbal Immune (kruidenextract met gember), dat zuivert je lichaam en maakt het in paraatheid om zich te verdedigen mocht het nodig zijn.

Een extra hoge dosering Vitamine C is sowieso van essentieel belang. Ook in de Vitality zit een goed opneembare Vitamine C maar bestaat ook uit Astragalus dat een positief effect heeft op het immuunsysteem.

Verhoog je weerstand door het nemen van een flinke portie probiotica. Een actieve dosering van 20 miljard gemengde probiotica als in Harmony van Phytocure is hiervoor een goed supplement.

Blijf weg bij junkfood Geraffineerd voedsel kan ons immuunsysteem ernstig verzwakken, waardoor we kwetsbaarder worden voor infecties. Sterker nog, pieken in de bloedsuikerspiegel kunnen tijdelijk het immuunsysteem verzwakken. Kies daarom voor onbewerkt voedsel, dat rijk is aan vitamine C, vitamine D en zink.

Zorg voor positieve energie door ook je rust nu wat meer te nemen. De key woorden zijn en blijven: Eet gezond, beweeg voldoende, drink voldoende water, ontstress, elimineer je angst en andere negatieve emoties, slaap voldoende, doe leuke dingen, maak verbinding met mensen, empower elkaar, behoud positieve gedachten met overeenkomstige positieve gevoelens, blijf liefdevol en houd vertrouwen..

RIES Herbal Immune 15 ml (weerstand)

Productomschrijving

• Doel: Ga samen met gember de strijd aan tegen de kou.
• Symptomen: Bij koud gevoel, verkoudheid, hoesten, braken, koude spieren en zeurende pijn in de onderrug.
• Werking: Zuiverend en verschonend.
• Toevoer van energie (meridianen): Long, milt en maag.