Producten

Vitamine C uit de natuur

Producten

Vitamine C

uit de natuur

Vitamine C is de vitamine die wereldwijd het meest wordt gebruikt in supplementvorm. Helaas is die vitamine C in 99,9% van de gevallen synthetisch. Synthetische vitamine C is een geïsoleerd molecuul zonder de in de natuur bijkomende extra nutriënten die heel nuttig kunnen zijn.

‘Natuurlijke Vitamine C’ is niet synthetisch. Het is een natuurlijke extract van biologisch verbouwde acerola-kersen. Deze vruchten bevatten naast vitamine C tal van andere nutriënten waaronder bioflavonoïden. Het extract van acerola bevat onder meer quercetine en kaempferol. Natuurlijke vitamine C met bioflavonoïden is langer actief in het menselijk lichaam dan geïsoleerde synthetische vitamine C.

Veel zogenaamd natuurlijke vitamine C-supplementen zijn helaas toch niet volledig natuurlijk. Vitamine C-rijke plantenextracten worden namelijk regelmatig aangevuld met synthetische vitamine C om het gehalte het gehalte vitamine op te voeren. ‘Natural Vitamine C’  is echter gegarandeerd vrij van synthetische vitamine.

De vruchten waarvan dit extract is gemaakt, hebben zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest kunnen groeien.  

 

180 capsules à 125mg
180 dagen gebruik
€ 27,90

Vermindering van vermoeidheid

Vitamine C vervult een belangrijke rol in het lichaam. Het draagt onder meer bij aan:

  • Vermindering van vermoeidheid.
  • Energieproductie.
  • Ondersteuning van het immuunsysteem tijdens en na intensieve inspanning (bij een dosering van 2 capsules per dag).
  • Algemene ondersteuning van het immuunsysteem.Om deze reden vullen veel mensen hun dagelijkse voeding aan met vitamine C in de vorm van fruit of een voedingssupplement, vooral in de donkere en koude maanden. Maar ook op andere momenten dat hun weerstand extra ondersteuning kan gebruiken.

Vitamine C speelt daarnaast een belangrijke rol bij:

  • Productie van collageen voor sterke botten, huid, gewrichten, pezen, tanden en tandvlees.
  • Bescherming van DNA, eiwitten en vetten tegen oxidatieve schade.

Een capsule bevat:
250 mg extract van Indiase Kruisbes. Dit levert minimaal 125 mg natuurlijke vitamine C (156% ADH) met natuurlijke co-factoren.

Aanbevolen gebruik:
Neem dagelijks 1 capsule in bij een maaltijd. Neem vitamine C bij voorkeur niet in bij maaltijden die rood vlees bevatten. Maximale dosering van 4 capsules per dag niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines.

Ingrediënten:
rijstzetmeel, extract van Indiase kruisbes, gelatine (capsule).

Openingstijden

MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG
9:00 uur – 21:00 uur

 

AFSPRAAK
We werken uitsluitend op afspraak

Onze nieuwsbrief