Volop lente nieuws van Phyto5

De energetische Lente is het HOUT-element dat staat voor de lente, bruisen, opkomende energie en beweging!

Heb je zin om kasten op te ruimen en nu al in de tuin te gaan werken? Dat hoort bij het echte lentegevoel: bewegen, opruimen, aanpakken. De schouders eronder. HOUT staat voor actie! De bijpassende organen zijn de lever en de galblaas, zij helpen het lichaam om vetten af te breken. De emotie van het HOUT-element is boosheid, frustratie en vooral van dat wat je nog niet hebt geuit. Dit is de tijd om je uit te spreken en letterlijk even gal te spugen (met een glimlach). Dat klaart de lucht.

In de lente kan bewust gekozen worden voor voeding dat een positieve werking heeft op de lever. Over het algemeen zijn de volgende voedingsmiddelen goed voor de lever:

Selderij, champignons, radijs, olijven, erwten, peultjes, paardenbloemwortel, boerenkool en broccoli. Voeding met een ontgiftende werking voor de lever zijn radijs, rammenas, rabarberwortel, pruimen, gierst, tofoe, waterkers, komkommer, sla, zeewier, selderij, mungbonen en rozenbottelthee.

 

De element HOUT serie geeft een diepe reiniging van de poriën bij een vette huid, comedonen (mee-eters), stress en pigmentvlekken. Geeft ook een betere energiecirculatie waardoor meer doorbloeding en een helder huidbeeld. De houtproducten beschermen de huid tijdens de energetische lente van 5 februari tot en met 17 april.

hout

BELANGRIJK NIEUWS OM TE WETEN!

De Moisturizing Gel Mask is  vervangen door Tropical Hydrating Cream.

De Reden? 

Het Moisturizing Gel Mask past niet meer in het nieuwe beleid ten aanzien van de inhoudsstoffen. Phyto5 kiest er voor om echt voor de biologische weg te gaan.

De Tropical Hydrating Cream lijkt qua samenstelling erg op het Moisturzing Gel Mask maar is nog zuiverder.

 

Ageless in de spotlight!

Voorkom verergering kraaienpootjes! 

Ageless BIO Firming Eye Serum 100 ml

Sterk revitaliserende, frisse BIO anti-aging booster dat fijne lijntjes verzacht en direct lift en aanspant door Acaciagum (uit Afrikaanse duurzame ontwikkeling), Beuken-extract en  BIO Rozenolie.

Ageless la Cure BIO Winter Boost set (coffret): 100% natuurlijke, actief werkende anti-aging moleculen; verjonging zonder naalden. Een 3-4 weekse kuur: Crème en een Serum voor dag en nacht. Commipherola (wortelextract uit de Ayurvedische Geneeskunde) heeft een injectie-achtige werking en vult rimpels op van binnenuit (synthese van lipiden) + de Acaciagum is een directer liftingsbooster.

En dan natuurlijk nog even de Phyto5 Wintersport musthaves: 

Niet vergeten in de WINTERSPORT Tas! 

Extreme Yang OE Cream: onmisbaar op de piste!

Beschermt en verzorgt het gezicht  bij weer en wind, hoog in de bergen en is geschikt voor jong en oud.

De natuurlijke mineralen filter en anti-age componenten zoals aloë, shea butter, jojobaolie en vitamine E zorgen voor een optimaal resultaat.

 

De BIO Luscious Lipbalm geeft je lippen een ‘kiss proof’ volume door het befaamde Commipherola en  fijne lijntjes op de bovenlip verminderen. Ideaal voor in de winter ter bescherming en optimale verzorging. Zonder parafine. Een zeer geliefd product voor wintersportliefhebbers!

 

Advies in het voorjaar: een Detox cleansing reinigingskuur van Phytocure.

Detox cleansing verhoogt de drainage, krachtige, complete zuiveringskuur voor lever, blaas en nieren.

Brengt het spijsverteringssysteem tot rust en werkt bevorderend, bloedzuiverend, verbetert het vetmetabolisme.

Totale reiniging en ontgifting. Zuivert en herstelt de huid. Anti-cellulite werking. Bijsluiter Detox

detox 2014

Vitality als krachtig middel bij o.a. vermoeidheid, algemeen herstellend en stimulerend en versterkt de weerstand. Bijsluiter Vitality