Massages

Zwangerschapsmassage

Gedurende een zwangerschap ondervindt de zwangere vrouw allerlei soorten ongemakken die een zwangerschap minder aangenaam maken dan vooraf bedacht was. Last van maagzuur, rugpijn, vermoeide benen, onrustige benen, gezwollen voeten, vermoeidheid, zijn enkele van de kwaaltjes die kunnen ontstaan tijdens de zwangerschap. Bovendien maakt de steeds groter groeiende buik de bewegingsvrijheid minder waardoor de normale dagelijkse taken van een zwangere vrouw bemoeilijkt worden.

Door een speciaal aangepaste massage op warmwaterkussens kunnen deze klachten, door de ontspanning die het geeft, verlicht worden en kan bovendien het lichaam van een zwangere vrouw weer even op krachten komen.

Rust en ontspanning is tijdens groei van een nieuw leven dat groeit in de baarmoeder van essentieel belang. Een foetus kan zich beter en gemakkelijk ontwikkelen, zonder aan al te veel stress blootgesteld te worden en op een ontspannen manier aan de kennismaking net de buitenwereld beginnen.

Het kindje zal het (maandelijks) terugkerende massageritueel herkennen en plezier en ontspanning beleven samen met de moeder.

De massage op warmwaterkussens is geschikt voor:

  • Zwangere vrouwen
  • Zwaardere personen die niet op de buik kunnen liggen
  • Mensen met rugklachten

Openingstijden

MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG
10:00 uur – 22:00 uur

 

AFSPRAAK
We werken uitsluitend op afspraak

Onze nieuwsbrief